Online Gouden Boeken


Waarom Online Gouden Boeken?
Om een moment van ontspanning en samenzijn te creëren tijdens deze Corona-tijd bieden we Gouden Boeken bijeenkomsten aan. Dat kan natuurlijk niet in het echt, maar wel per telefoon, tablet of computer! Juist in deze tijd is het fijn om je te kunnen uiten op een creatieve manier. Dat wat belicht wordt met aandacht krijgt betekenis. Elke verhaal, ook al is het bescheiden, kan in zijn eigen kracht worden verbeeld en verwoord. Ervaring met Gouden Boeken of tekenen is absoluut niet nodig. Iedereen kan meedoen.

Voor meer informatie zie de website : www.goudenverhalen.nl

Hoe ziet de cursus eruit?
In creatieve schrijf- en tekenbijeenkomsten word je begeleid bij het maken van een eigen visueel levensboek. Tijdens de bijeenkomst krijg je inspirerende opdrachten om jouw eigen verhalen en gevoelens tot uitdrukking te brengen. Na afloop van de bijeenkomst worden de tekeningen en verhalen met elkaar gedeeld. Er wordt gewerkt op losse bladzijden, die later worden gebonden in een boekje.

De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten. Je ontvangt een eigen tekenpakket en per mail de link voor toegang tot de bijeenkomsten via het programma Zoom. Er is technische ondersteuning mogelijk indien het niet lukt om Zoom te installeren.

Bijeenkomsten
Dag en Tijd  | Woensdagochtend van 10.00 – 12.00
                         Bij veel belangstelling ook op maandagochtend

Voor wie:    | 55+
Data             | Start 6 mei 2020
Kosten         | € 25 incl. tekenpakket
Aanmelden | Debbie Claassen; debbie@debprojectsupport.nl of 06 – 54 24 72 65

Meer informatie
Deze bijeenkomsten worden verzorgd via stichting Gouden verhalen door financiering van stichting RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo.
Neem voor meer informatie gerust contact op met Eva (e.durlacher@xs4all.nl | 06 – 28 78 15 39).