Kunstenaars en andere Creatieve beroepen


Creatieven en kunstenaars

Vol licht training of individuele gesprekken voor creatieven, makers, kunstenaars of mensen die de moed hebben om van hun leven een kunstwerk te maken. Deze training bestaat uit (zeer) avontuurlijke, afwisselende dagen waarin je als bij een ui alle lagen van je leven onderzoekt en afpelt zodat je bij de kern van de kern komt waarvanuit de beste ideeën en visie over hoe je verder wilt naar buiten komen.

Vervolgens krijg je hulp en inspiratie hoe je de verworven inzichten kan vormgeven en realiseren, zowel door de steun van de groepsleden als in individuele coaching.

  • Je bent op een punt gekomen in je leven waar je echt wilt uitzoeken hoe je verder zal gaan.
  • Je wilt je geld verdienen met je talent.
  • Je zoekt een lijn in al je bezigheden en ideeën.
  • Wat wil je nu echt, wat is haalbaar en hoe krijg je het voor mekaar?
  • Standaard oplossingen is niets voor jou, je wilt jouw specifieke eigen manier vinden.
  • Je wil weten waar je echt goed in bent en dat delen met de wereld.

 

Je kunt ook kiezen voor een serie individuele gesprekken.  waarin we ingaan op je persoonlijke vragen. Waar sta je nu, en hoe wil je je verder?, en wat is er nodig om te realiseren wat je nodig hebt daarin?

Investering: Zie tarieven.

Mijn ervaring:

Meer dan 20 jaar, sinds 2000 ben ik kunstcoach en trainer voor mensen uit de culturele sector. In mijn bedrijf Zicht loopbaanadvies en als zeper bij Cultuur en Ondernemen heb ik honderden kunstenaars, acteurs, musici en andere creatieve beroepsbeoefenaars begeleid zowel individueel als in groepsgewijze loopbaantrainingen.