Profiel Eva Durlacher


IMG_0531

foto van Martje van der Heijden

 

 

Eva Durlacher verzorgt de Gouden Boeken, het  biografische Vol licht traject  en de ander trainingen en coaching vermeld op deze site.

Korte geschiedenis:

Ze studeerde audiovisuele vormgeving aan de Rietveld academie. Ze  behaalde haar Master aan de Hogeschool Voor de Kunsten Utrecht, afdeling Media Technologie. Daarna volgde ze de driejarige opleiding toegepaste integrale psychologie bij de ITIP.

Naast haar werk als beeldend kunstenaar ontwikkelde ze zich als trainer en coach.Haar specialisatie is bewustzijnsontwikkeling en creativiteit. Ze was o.a. werkzaam als loopbaancoach/trainer bij Kliq Expertisecentrum, en is momenteel werkzaam als loopbaantrainer voor de culturele sector bij Cultuur en Ondernemen (voorheen Kunstenaarsenco).

In 2004 richtte ze twee bedrijven op: ZICHT Loopbaan Advies voor coaching in de culturele sector en Trainingsbureau GOUDADER voor trainingen in bedrijven. Ze begeleidde met veel plezier en succes honderden mensen in hun werk, veelal rond het initiëren en opzetten van een eigen bedrijf. Tevens werkte ze als trainer voor de Baak, Young Executive Programs (YEP). In samenwerking met Jaap Voigt gaf ze een aantal trainingen waarin creativiteit centraal stond.

Vanaf 2006 studeert ze bij Ridhwan School for Human Development, the Diamond Approach. Bij de trainers opleiding van Karin de Galan heeft ze een post HBO diploma behaald als communicatie trainer.

Vanaf 2011 heeft ze lange meditatieretraites gevolgd in de Himalaya bij de IMI. en is een gecertificeerd meditatie docent.  

In de afgelopen jaren heeft Eva het Vol-licht traject meerdere malen met veel succes aangeboden. Ze is de initiatiefnemer van het project “Gouden boeken”,  die zowel in Haarlem als Amsterdam op verschillende locaties gegeven wordt

Lees hier haar eigen verhaal.