Vol-licht traject 2023


Vol-licht traject

Goudader Training: Vol-licht traject 

“Je hele leven op drie meter papier”

Op aanvraag is het Vol-licht training nieuwe stijl, een zeer inzichtgevend traject waarbij je je leven overziet, van binnen en van buiten, met creatieve oefeningen die omhoog halen wat er onomstotelijk in je zichtbaar wil worden, om orde op zaken te stellen, van baan te wisselen, een grote stap te zetten of gewoon omdat je vermoedt dat er meer in je zit dan er nu naar buiten komt.

 

IMG_6786

Wil je erachter komen wat jij in je leven echt te doen hebt, hoe je diepste kwaliteiten en drijfveren kan laten zien en manifesteren in je werk.

In de drie daagse training bestaande uit een twee daagse een twee terugkom dagen  ga je op een zeer avontuurlijke en speelse manier de diepte in met jezelf.

Je onderzoekt wat het beste bij je past en geinspireerd door raakt, waar wil je mee verder, en wat wil je achter je laten?

Maar je leert ook hoe je dat praktisch kan vertalen in je werk en in je persoonlijke leven.

Misschien wil je een eigen bedrijf beginnen, een studie of ga je binnenkort met pensioen, of sta je op een kruispunt in je leven.

Je kunt ook zomaar mee doen gewoon omdat je nieuwsgierig bent naar wat er in je leven aan creativiteit naar buiten wil.

Lees de quotes van deelnemers van de vorige groepen. Deze dagen zijn echt een grote verrijking voor je bestaan.

 

In de diepste lagen van jezelf ligt iets verborgen, iets wat je vermoed maar niet altijd een plek heeft gekregen.

In het Vol-licht traject ga je een biografische reis maken door je leven, je laat licht schijnen op allemaal verschillende aspecten van jezelf, je gaat je leven bespiegelen, maar ook tekenen, beschrijven en vormgeven. Het is een creatieve ontdekkingstocht om jezelf op nieuwe manieren te leren kennen.

De uitkomst kan leiden tot onverwachte ontwikkelingen, tot projecten waar je van gaat bloeien, van jezelf opnieuw vorm te geven.

Elke verwarrende tijd is ook een grote kans om diepere lagen te herkennen.

Zo’n tijd kan chaotisch, onzeker en verwarrend zijn, maar tegelijk is dat het uitgelezen moment om dit zelfonderzoek te doen zodat delen van jezelf als een vergeten talent naar boven kunnen drijven.

Herken je dit?

*   Je zoekt leuker, passender werk.

*   Je start of hebt een eigen bedrijf, en zoekt daarin een duidelijke focus.

*   Je gaat met pensioen en je wilt iets bijzonders gaan doen in de tijd die voor je ligt.

*   Je bent herstellende van een burn-out en hebt behoefte aan herstel en inzicht

*   Je bent kunstenaar of een creatief beroep en je bent op zoek naar nieuwe inspiratie of inkomsten.

*   Je wilt weer aan het werk na een burn-out of een arbeidsconflict.

Wat gaan we doen

De eerste dag maak je een grote autobiografische kaart, waarin je in kleuren en lijnen een overzicht krijgt van de verschillende aspecten uit je leven. Je onderzoekt de kern van je vraag en verkent de schatten die daaronder verborgen liggen. Door de vondsten die je tijdens dit onderzoek doet te benoemen en te verbeelden, ben je in staat je leven meer als een kunstwerk te zien. Je brengt ruimte en beweging in wat echt belangrijk voor je is. Met dit proces van onderzoeken en ontrafelen krijg je inspiratie en een diepe motivatie om je leven volledig anders te beleven en van daaruit nieuwe richtingen in te slaan.

Na de tweede dag krijg je een persoonlijke opdracht, die aansluit op nieuwe kiemen die in het levensonderzoek zichtbaar zijn geworden. Je gaat kijken vanuit onbekende perspectieven, transformeert je weerstanden naar mogelijkheden, en zet je eerste stappen in een nieuwe richting. Je gaat de ontstane nieuwe richting concreet vormgeven in je bestaan.

Geef je op: e.durlacher@xs4all.nl

De training kan een beginpunt zijn van:

 • Een nieuwe baan
 • Een grote verandering
 • Een project, een boek
 • Een eigen bedrijf of praktijk
 • De realisatie van een oude droom
 • Het begin van een studie
 • Het verwerven van nieuwe inkomsten
 • Een creatievere manier van leven
 • Een spirituele weg
 • Een reis
 • Meer diepte en glans in dat wat je nu al leeft

img_3129-1

Zie voor de data: Agenda

Zie voor Investering:Tarieven

Zie de annulerings voorwaarden als u zich heeft op gegeven:Annuleringsvoorwaarden

 

Uitspraken deelnemers:

Wat je doet is van ‘levens-belang’, wat ik hiermee bedoel te zeggen is dat het er werkelijk toe doet, en van invloed is op mensen en hun leven.

Merel Boon

“Het Vol Licht Traject is een heel bijzondere manier om knelpunten in je leven te ontcijferen en om meer zicht te krijgen op mogelijke oplossingen. Het zet je ook echt ‘in beweging’.

In de veiligheid van de groep is het erg fijn om je levensverhaal te kunnen delen. Verhelderend ook om je eigen leven letterlijk voor je te zien liggen op een groot vel papier.

De begeleiding van Eva heb ik als heel prettig, professioneel en warm ervaren. Ik kan het Vol Licht Traject dan ook van harte aanbevelen!”

Gerdy Roest van Special Hotels

Vol waardering kijk ik terug op de authentieke manier waarop Eva haar wonderlijke opdrachten presenteert. Merkbaar is dat deze niet “zo maar” bedacht zijn of uit een boek komen, maar dat er een jarenlange diepgaande ontwikkeling aan vooraf is gegaan. Dank je wel Eva voor dit waardevolle traject en je deskundige aandacht waarin ik kon zijn wie ik ben en me verder kan ontwikkelen! Frank Kleinleugenmors

Het is heerlijk om je landschap op te tekenen en goed na te denken over je toekomst. Wat wil ik nou eigenlijk? Ook gebeurde dit in een veilige bedding die Eva weet te creëeren. Haar opdrachten die ik kreeg na de eerste trainingsdagen waren ook een schot in de roos. Ben je zoekende? Dan raad ik je deze training van harte aan.

Karin Wissenburg